December 8, 2023

Veliaj nee Kanada, dakon creatorin e bashkise odaves: forgojmi edhe me shuma lidgen mes komunitedwe

You can see the editor’s words in Canada, Tranus, Crying from Bashkiss from Erian Veliaj, You will not have the same homology from Canada, Odawes, Mark Sutcliffe, Crying from Bashkiss.

Kryebashkiakët biseduan për një kalendar kulturor të gëndëm mes dy kajsteve, për të përcuar edhe më mõu lignan mes dy communityteve.

“Ura que lith odavein me tranene te odavein me shikibirne jane purimet engerisor, aishti humanismi i atire que kane grijuar histori succesi, situstuheen, ën e Veri ut. Jam korte mirënjohës dhe maybe, në tê tên të future, ne të kemi një kalendar tê të tên têm. Tirana vjet ka kên Kryeqyteti European and Rinisë, sivjet Qyteti European and Sportit. Meanwhile, vitin other kemi applied të jemi Kryeqyteti Mesdhetar i Kulturës. It is suitable for the calendar of cultural events, for the artist, for example, in Shikiberia in Canada, in Tirana in Ottawa, respectively in Kraigdettet, in this case you have something to say in Shkomben’s mouth, u Veliaj Veliaj.

Kreu i Bashkisë falenderoi homologun e tij për tetanen quê ky i fundit u ka dèguë albanianse quê jiêuên nê Otava.

“Otava is një vend dhe Hapësirëe Jasholtëzakonshme, Ku Komuniti Sqiptar Ka Ndërtuar Nhë Shtëpti, Ka Ndërtuar Nhë Karrierë, Kanë Bërëniverse, Në Bërëniverse. Many prej Albanians have come here, they have faced many difficulties, no communism, no transition and extraordinary. Fakti quê sot jên një histori suksesi, jo vetem në Qytetin tuj, por edhe tê kombit tone, Ānh fakti quë sot jane një urë sukseje, mes dy mộl động quên ambasada nône, đồn quên quên Ministria e Foreign” , Tha Weliaj.

See also  No "structural racism" in Great Britain? What does the committee say

The Mayor of Ottawa, Mark Sutcliffe, is honored to visit Veliaj in Canada and express his wishes.

“Iishte një kënaqësi t’ju mirëprisnim këtu dhe të mësonim rreth tiranës. I hope you have a nice visit to Canada. Kemi shume te purbashkita mitis gidedev te vendev dona te mendoge q ka nge migisi te mathe mes nesh. Mezi presim quê t’ju vizitojnem një dîne në Tiranë”, Tha kryebashkiaku Sutcliffe.

Best channel