December 4, 2023

Canada

Me pas ajo shkruan: “Sod u daguam me creatorin e thomas se comune de Canada, z.Greg Fergus, i sabocjedur ne detre. Ishim delegacioni i pare i huaj quê priti colegu Fergus.

MP Bashkibunimin e Shkalkier and intensive discussion with Quendith Thoms se Komunev, C nxitus Pierre Avanzimin e Marrethenev Dibaleshe.

It’s a partner and NATO, OSCE, OKB, tetse vitet e fundit kurshërben si edare e KS dhe prej 10 tetorit edhe si edreare e Enkevlen të të Drejatave të.

Dei vented dona bashkibunojne per luftin gunter terrorismmid, sigurine kibernetik, mbeshtetjen e isreilit perballe salmev de hamazid, du ukraine, russia n dihmën nađi refugejatëve afganë.

Shqipëria dhe Canadaja cooperate also for the defense and stability and integrity of Serbia, support and resolve it.

E informova homologun Fergus mbi Samitin e Procesit të Berlinit në Tiranë dhe leadershipin and contributor enë integrimin rajonal.

Duke Vleresuar Canada’s CNJ Invester na Rundichishem n Shqipiri, Sukjerova Shtimin e Investimave Kanades n Sectorat e Energyc, Minierau, Bujkijet, DGNET, DGNET .

“I’m happy to hear the praise of President Fergus for his leadership in the leadership of Shqipërisë in KS, OKB and NATO,” he wrote.

So kryeparlamentarja writes: “Kanadaja is një vend paqësor, por dāngās istitu bij të saj kan bādān në beteja si soldierstārbëtëj . Një kurorë në Memorialin e Tëpë në Ottawa, në nderim të tê tê të të të têëlve”- I mean, I shot myself.

See also  The Chinese ice hockey team still has a lot of work to do - Hockey-News.info